Editörün Seçtikleri Fahriye Evcen yeni saç rengiyle büyüledi

Fahriye Evcen yeni saç rengiyle büyüledi

14.04.2015 - 09:55 | Son Güncellenme:

Eşsiz güzelliği, zerafeti ve güçlü oyunculuğu ile adından söz ettiren L’Oréal Paris güzellik elçisi Fahriye Evcen, Türkan Şoray’ın eşsiz kahverengi saçlarından ilham alınarak yaratılan “Efsanevi Kahveler” koleksiyonuna ait yeni göz alıcı saç rengi ile tüm dikkatleri üzerine topladı.

Fahriye Evcen yeni saç rengiyle büyüledi

L’Oréal Paris, yüz yılı aşkın süredir kadınlar için güzellik yaratmak ve bunun ötesinde kadınların gücünü, özgüvenini desteklemek, sahip oldukları ışığı göstermelerini sağlamak misyonunu devam ettiriyor. L’oreal Paris Excellence Creme’in yeni koleksiyonu da güçlü duruşu, başarıları, zamansız güzelliği ve eşsiz kahverengi saçları ile bir efsane olan Türkan Şoray’dan ilham alınarak tasarlanan yeni “Excellence Creme Efsanevi Kahveler” Koleksiyonu.

L’Oréal Paris’in güzellik elçisi Fahriye Evcen; Türk sinemasının, Yeşilçam’ın Sultanı Türkan Şoray’ın efsanevi kahverengi saçlarından ilham aldığını ve bu sayede saçlarında kendi efsanesini yarattığını açıkladı.

L’Oréal Paris Türkiye Pazarlama Müdürü Sn. Zeynep Öztürk: “Oyunculuk kariyerindeki başarısı, güçlü duruşu ve büyüleyici güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan L’Oréal Paris güzellik elçimiz Fahriye Evcen ile L’Oréal Paris Excellence Creme için zamansız, efsanevi güzelliğe ithafta bulunan bir kampanya gerçekleştirdik.

Haberin Devamı

Türk sinemasının güzelliği ile dillere destan olan efsanevi ismi Türkan Şoray’ın eşsiz kahverengi saçlarından ilham alarak yaratılan L’Oréal Paris Excellence Creme Efsanevi Kahveler Koleksiyonu’nu sizlerle buluşturuyoruz. Excellence Creme’in eşsiz 3’lü bakımı ile zenginleşen renkleri sayesinde herkesi kendi efsanesini yaratmaya davet ediyoruz.” dedi.

Fahriye Evcen ise yeni “Efsanevi Kahve” saç rengi ile ilgili: “Sizlerin karşısına L’Oréal Paris’in güzellik elçisi olarak yeni saç rengimle çıkıyor olmaktan dolayı çok büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Yeni Excellence Creme kampanyamız efsanevi zamansız güzellikleri ve efsanevi saç renklerini konu alıyor.

Efsanevi kadın denince bir çok kişide olduğu gibi tabi ki benim de aklıma ilk gelen isimlerin başında geliyor TÜRKAN ŞORAY.. Ben de Türkan Şoray’ın ikonik kahverengi saçlarından ilham alarak Excellence Creme 5.15 “Efsanevi Kahve” rengi ile saçlarımda kendi efsanemi yarattım. Tüm kadınları da Excellence Creme’in yeni Efsane Kahveler Koleksiyonu ile kendi efsanelerini yaratmaya davet ediyorum” dedi.

L’Oréal Paris’in güzellik elçisi Fahriye Evcen lansmana Mert Aslan’ın styling’inde Zeynep Tosun imzalı kıyafet ile katıldı. Fahriye Evcen’in efsanevi saçlarının tasarımı da L’Oréal Paris saç uzmanı İbrahim Zengin tarafından yapıldı.

Yazarlar