Geri Dön

Goji üzümünün bilimsel olarak kanıtlanmış faydaları ve zararları

Goji üzümü; A vitamini, C vitamini, riboflavin, potasyum, demir, magnezyum, bakır ve çinko içerir. Goji ayrıca birçok antioksidan, özellikle de beta-karoten ve zeaksantin sağlar. Goji meyveleri yaz sonunda sonbaharın başlarına kadar hasat edilir ve güneşte kurutulur. Taze goji meyvesi hemen tüketilmelidir. Yemeye veya kurutmaya hazır olana kadar yıkanmamalıdır. Kurt üzümü olarak da bilinen goji berry yani goji üzümünün faydaları ve zararlarını, Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı Yıldırım anlattı

Türkiye’nin haber yaşam platformu Milliyet Dijital yenilendi!

Uygulama ile devam et, gündemi kaçırma!

Şimdi DeğilHemen Keşfet