Hazırladığınız pandispanyayı pişirebilirsiniz. Ardından hamuru tepsiye yayabilirsiniz. Tamamen yerleşmesi için tezgaha hafif vurarak veya sallayarak güç uygulayabilirsiniz. Önceden ısıtılmış 170 derece fansız fırında yaklaşık 12 dakika pişirin.
Pişirdikten sonra keki rulo haline getirebilirsiniz. Pembeleştikten sonra ise fırından çıkarıp başka bir pişirme kabında ters çevirin. Sonrasında kremasını sürmeye başlayabilirsiniz. Hazırladığınız kremanın tamamını koyabilirsiniz. Hemen peşine muz veya sevdiğiniz meyveleri ekleyin.
Pişirme kağıdı ile rulo şeklinde sarabilirsiniz, böylece meyveli rulo pastalar yapabilirsiniz. Tatlının en önemli püf noktası, hazırladıktan sonra buzdolabında bekletmektir. Aksi halde krem şanti kendini salmaya başlayabilir.