Stil Juicy Couture 2012 Sonbahar Kampanyası

Juicy Couture 2012 Sonbahar Kampanyası

17.08.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gardıroplarımızı soğuk havalara hazırlamaya başladık mı? O zaman Juicy Couture'un stil önerileriyle dolu 2012 Sonbahar kampanyasını incelmeye başlayın!

Juicy Couture 2012 Sonbahar Kampanyası

Yurt dışında olduğu kadar ülkemizde de büyük ilgi gören Juicy Couture, 2012 Sonbahar kampanyasında süpermodel Karlie Kloss'u tercih ederek, moda dünyasına renkli bir merhaba diyor. Aynı zamanda balerin olan Karlie, sıcak enerjisiyle markanın etiketine yaraşır pozlar vererek, markanın maksimum etkiye ulaşmasını sağlıyor. California'nın Santa Monica eyaletinde gerçekleştirilen çekimleri, Inez van Lamsweerde ve Vinoodh Matadin fotoğraflıyor. Her zamanki gibi Juicy Couture yeni koleksiyonuyla, gardıroplarımıza ultra şık kıyafetleri yerleştirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Juicy Couture 2012 Sonbahar Kampanyası

Özel günlerde şık olmanın anahtar parçalarından ceket ve pantolonu unutmayan markanın, tasarımlarında hayvan baskılarına ağırlık verdiğini görüyoruz. Koleksiyondaki kürklü leopar pelerin ve metalik skinny pantolon dikkat çeken giysiler oluyor. Kadifeyi ve denimi de kullanan Juicy Couture, 2012 Sonbahar koleksiyonunda maceracı bir terzliğe imza atıyor. Bu sezon sıkça göreceğimiz ekose deseninin yanında çiçek baskıları, takım elbiselerle yeniden hayat buluyor. Kadife tulumla adeta vahşi bir hayvanı andıran Karlie, Juicy Coutre'un çılgın yanını ortaya çıkarıyor.

Juicy Couture 2012 Sonbahar Kampanyası

Kozmopolitan bir kadının ideal görünüme sahip olabilmesi için ekstra çaba göstermeden aradağı parçalara, bu koleksiyonda ulaşabileceğini düşünüyoruz. Göz kamaştırıcı tasarımların yer aldığı Juicy Couture 2012 Sonbahar koleksiyonunun en şık ve çarpıcı görsellerini incelemek için galerimizi ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

Yazarlar