Püf Noktası Makineye birkaç küp atın! Çamaşırlar ütülenmiş gibi çıkıyor

Makineye birkaç küp atın! Çamaşırlar ütülenmiş gibi çıkıyor

02.04.2024 - 11:03 | Son Güncellenme:

Kurutma makinesinden çıkan çamaşırlar kırışmışsa canınızı sıkmayın. Bundan sonra yıkadığınız çamaşırları kurutma makinesine atarken içerisine birkaç küp eklemek çamaşırlarınızın ütülenmiş gibi çıkmasını sağlıyor.

Makineye birkaç küp atın Çamaşırlar ütülenmiş gibi çıkıyor

Çamaşır makinesi ile birlikte son dönemlerde evlerin vazgeçilmezi haline gelen bir diğer beyaz eşya kurutma makinesi oldu. Çamaşır kurutma derdine son verdiren bu teknolojik aletin tek derdi ise çamaşırları kırıştırması.

Haberin Devamı

Kırışan çamaşırları ütülemek ise ayrıca cabası. Ev hanımlarının en büyük çilelerinin başında ütü geliyor. Ancak dert etmeyin! Sizi ütü derdinden kurtaracak basit bir yöntem var. Kurutma makinesine attığınız çamaşırlarınız ütülenmiş gibi olacak.

Makineye birkaç küp atın Çamaşırlar ütülenmiş gibi çıkıyor

2-3 ADET BUZ KÜPÜ ATIN

Özellikle kış aylarında çamaşır kurutmak eziyet gibi geliyor. Bu noktada çamaşır kurutma makineleri hayat kurtarıcı seçeneklerde başı çekiyor. Ancak çamaşır kurutma makinesi çamaşırları kırıştırıyor ve ek olarak ütü derdini de beraberinde getiriyor.

Bu noktada ihtiyacınız olan şey ise buz küpleri. Çamaşırlarınızdaki kırışıklıkları gidermek için buz yöntemi birebir çözüm. Kurutma makinenizin içine ekleyeceğiniz 2-3 adet buz küpü çamaşırların ütülenmiş gibi çıkmasına yardımcı oluyor.

                                                          

Yazarlar