Yazı Geride Bırakırken

Sıcak yaz günlerini geride bıraktığımız şu günlerde, havanın soğumasıyla birlikte " acaba ne giysim" kalıbının en çok kullanıldığı zamanlara giriyoruz. Yazlık kıyafetleriniz artık yeterli olmazken, kışlık kıyafetleriniz ise fazla gelebiliyor. İşte bu mevsim geçişinde, kombinlerinize hem yakışacak hem de sizi her türlü havaya karşı koruyacak parçalar şunlar;

Kot Ceketler

Bir dolabın olmazsa olması kot ceketler, mevsim geçişinde kurtarıcınız olabilir. Spor kombinlerinizin yanı sıra, şık kıyafetleriniz ile de oldukça uyumlu olacaktır. 90'lara dönüşün temsili büyük ve bol görünümlü kot ceketler trend bir görünüm yakalamanıza yardımcı olacaktır. Kot ceketlerin renklerinde de birçok seçeneğe ulaşmak mümkün. Siyah renginin en çok tercih edildiği bu günlerde, klasik kot mavisiden uzaklaşıp farklı renkler tercih edebilirsiniz. Kot ceketler sizi çok sıcaklatmayacağı gibi, mevsim geçişinde yeterli korunmayı sağlayacaktır.

Haberin Devamı

Trençkot

Kot ceketlerin spor görünümü bir kenara bırakıp, daha klasik ve şık bir kombin oluşturmak istediğinizde ise trençkotlar kurtarıcınız olabilir. Genellikle diz üstü/ altı boylarda, belden kemerli, yüksek yakalı olan trençkotları günlük kombinlerinizde de kullanabilirsiniz. Fakat akşam bir davete giderken giydiğiniz elbisenize ya da gündüz giydiğiniz iş kıyafetinize, kısacası şık bir görünüm vadeden kombinlerde, trençkotlar daha uygun olacaktır. Klasik krem rengin yanı sıra, gardrobunuzdaki kıyafetlerinize uygun renkler bulmak oldukça kolay.

Deri Ceket

Deri ceketleri havanın gerçekten soğumaya yüz tuttuğu günlerde kullanmak akılllıca olacaktır. Sadece mevsim geçilşlerindeki kullanışlılığı değil, her kadının dolabında bulunması gereken bir parça olduğundan bahsetmiyoruz bile. Siyah bir deri ceket, gece/ gündüz her an şıklık ve rahatlık arayanlar için harika bir seçim. En çok tercih ediken rengi siyah olmasın karşın, kahve tonları da oldukça çok tercih ediliyor, hatta beyaz, kırmızı, pembe, mavi gibi dikkat çekici renkler de bulmak mümkün.

Fular / Şal

Her mevsim kullanıma uygun fularlarını hem stilinizi tamamlama hemde serinleyen havalarda koruma sağlaması için kullanabilirsiniz. Çiçekli veya desenli olarak bulabileceğiniz rengarenk fularları, gündüz tişörtlerinizin, ceketinizin üstüne takabileceğiniz gibi, akşam yemeğine giderken giydiğiniz şık bir gömleğin üzerinde de oldukça hoş duracaktır.

Haberin Devamı