Ay Tutulması Sonrası

İşte bir dolunay ve ay tutulması zamanı daha !!!

Yıldızların ve rakamların söylediklerini sizinle paylaşıyoruz, önünüzdeki altı aya rehberlik edecek yazımız.

Hareket, değişim, geride bırakma, vazgeçme, konfor alanından çıkma zamanı. Yoksa seve seve çıkartılırsınız ??

Bu dolunayla birlikte hem hayatınızı ayağı yere basan seçimlerle, romantiklik de dahil, devam ettirmeli hem de güçlü hamleler yaparak değişim ve dönüşüme izin vermelisiniz.

Seçimleriniz hem hızlı hem güvenilir hem de tam isabet olmalı. Özellikle aile ilgili konularda kararları, adımları, vazgeçişleri kalbinizin sesiyle dengede bir enerjiyle almanız gerekir. “Feda darbesi” bu süreçte ilerlemeyen, yürümeyeceğini bildiğiniz halde “bildiğim güvenilirdir” dediğiniz ilişkilerden size dönen sonuç olabilir. O nedenle feda etmekten bu zamana kadar çekindiğiniz ne varsa, sebebi ister çok emek vermek, çok zaman harcamak, yeni birini bulamamak, korkmak her neyse siz zamanı geldiği halde vazgeçmezseniz kazanç gibi gördükleriniz, bağıra çağıra kopup gidebilir sizden, sonra sızlanmayın.

Haberin Devamı

Korunduğunuzu, koruduğunuzu, saklamanız gerektiğini düşündüğünüz ne varsa dikkatli bir gözden geçirme zamanı. Güvenilir olanda sabit kalmak, yenileri bulmanızı imkansız kılar. Güvenliğin, korunmanın tanımını bile yeniden yapma zamanı.

Size uygun bir yol haritası oluşturun, bunun için pek çok teknik ve rehber var, en büyük rehber elbette yine sizsiniz ancak bazen yardım gerekebilir.

Seçimlerinize bu süreçte çok dikkat edin, özellikle duygusal ilişkilerde ve uzmanlık gerektiren alanlarda her seçiminiz bir başka seçiminize büyük bir kılıç darbesi olarak inebilir.

Değişmekten denemekten endişe etme, çünkü bazen en büyük engel en yakınlardan gelir, yeni iyidir. Hayatının altını ve üstünü gözden geçirmek gerek kim bilir belki altı da denenmelidir.

Yeniler ve denemeler her zaman hayal ettiğiniz gibi toz pembe olmayabilir. Tekamül sürecinde hayat bazen beklenmeyen acılar, üzüntüler, ağırlıklar yorgunluklar yaşatabiliyor. İyi ya da kötü kavramları silikleşiyor ve yola girmenin gereği siz yapmazsanız sistem tarafından otomatik yapılıyor.

Haberin Devamı

Yeteneklerinizi fark etme, fark ettiklerinizin üstüne gitme yani hayata, kendi hayatınızdan başlayarak değer katma zamanı. Bu değer katış sırasında sınavlar beklemediğiniz yerlerden gelebilir her sınav bir tecrübe olarak hayatınızın yükselme basamakları olacak. Kendinize inanın, kendinize bir şans verin, yeteneklerinize güvenin.

Sabır, sadakat, istikrarla yeni sistemin içinde yer alma süreciniz başladı.

Kendinizi korumaya çalışırken, yenilikleri kabul ederken alıştığınız şeylere ısrarla tutunmak sizi yolunuzdan uzaklaştırır, kendinizi tanımaktan alıkoyar.

Sıkı sıkı sarıldığınız ne varsa bir adım geri çıkıp yükselip dışardan bakıp objektif olarak görme zamanı.

Gücünüzü, sınavlarınızı, yola çıktığınızda fark edecek dönüşümü yolda yakalayacaksınız.

Kontrolü bırakabilmeyi, siz kontrol etmeden de sistemin size alttan giden düşüncelerinize uygun olayları yaşattığını fark etmeyi bu süreçte öğrenebilirsiniz.

Özellikle babaları olduğu gibi kabul etme, erkek ön yargılarından kurtulma zamanı. İçinizdeki eril ve dişil dengelenme sürecine girdi bile.

Haberin Devamı

Dolunayın etkisi önümüzdeki altı ay boyunca süreceğinden aslında değişim ve dönüşüm için epeyce zamanınız olacak.

Yapabildiğinizin en iyisini yapın. Kalbinizden geldiği gibi davranın ve kalbinizin sesini diğer seslerden ayırın, kendiniz olun. Niyetinizi koyun, niyetiniz için çabalayın sonrasında olan her şey artık sizin için en iyisidir. Tüm gücünüzle ışığı kucaklayın. Sevgiye odaklanın, iyimserliği alışkanlık edinin, kazanmaya alışın, gücünüzü bilgelikle kabul edin, korkular gerçek değil her zaman hatırlayın. Karanlığın içindeki ışığı keşfetmek için karanlığa girmeyi göze alın. Bundan sonra olacaklar hayal bile etmediğiniz kadar mükemmel olacaktır. Haydi hareket edin, yürümeye başlayın, bir de şarkı tutturun yol boyu müzik size eşlik etsin. Haliniz hal mutluluğunuz çok olsun.